Desuurile din dulapul unei femei

In analiza lui despre femei versus Baieti Rau, Steve Santagati, de care v-am tot povestit, ajunge si la un element cheie in lupta de cucerire a sexului opus: dulapul, adica garderoba cu tot ce cuprinde ea, Nu m-am mirat nici un pic sa vad ca primaul aspect tratat este cel al desuurilor. Daca aceasta carte era scrisa de o femeie, atunci in mod cert ea ar fi pornit cu pantofii, pentru ca in fiecare dintre noi, doamnelor, traieste si face cumapraturi o Carrie Bradshaw.
Revenind la Steve, haideti sa vedem ce are el de spus, dragutul, la capitolul desuuri.
 
Lemjeria poate fi ieftina, dar in nici un caz din aceea care se vinde la pachet de cate trei bucati ( alb, roz si albastru) – Vai, ce pacat, ca mi-am luat cateva seturi de chilotei absolut deliciosi in felul asta, din lidl. Si zici ca aia nu?….Bine, raule!!
Si nici de bunicuta, sa iti ajunga pana la coaste si sa iti atarne precum un scutec? Nici cand o sa fiu, efectiv bunicuta, nu am voie tot bichini o sa port? A, stai, atunci zau ca nu o sa imi pese daca mai cuceresc sau nu vreun Baiat Rau, am scapat de o grija, pot sa ma imbrac si cu asa zisii gogosari, moartea pasiunii.
 
Lenjeria este articolul de imbracaminte pe care si tu ar trebui sa il consideri la fel de sexy ca un barbat. Si pe deasupra iti mai e si de folos. Am auzit femei spunand ca daca imbraca un desuu special, chiar daca nu le vede nimeni, to se vor misca si se vor simti altfel, pentru ca ele vor sti ca au un secret mic si sexy. Daca desuurile pot face acest lucru pentru o femeie – si deja stim ce efect au asupra barbatilor – atunci nu crezi ca ar fi cazul sa iti cumperi si tu asa ceva? Ai o tona de variante si cand vine vorba de lenjerie, barbatilor le place aproape orice.
Eu un singur lucru intreb: pentru care femei a scris Steve Santagati cartea asta? Pentru alea care traiau in grote alaturi de barbati parosi?? Normal ca toate avem lenjerie….si mai este si sexi pe deasupra. Singura mea problema a fost ca toti cu care ma intalneam, dintr-un anumit moment al serii incolo ma puneau sa o dau jos.