Dulapul unei femei in viziunea unui barbat (partea a doua)

Si-a mai rascumparat din pacate Steve Santagati cu al sau Manual al Baiatului Rau in momentul in care, dupa lenjerie, a ajuns cu discutia, in sfarsit si la pantofi.
Cel putin asa am crezut cand am citit titlul capitotlului, dar imediat dupa, la primele randuri ale detalierii, mi-a dat cu firma in cap. Pentru ca uite ce zice, ingratul:

Nu ne pasa. stim ca voua va plac. Si nu pricepem de ce. – Oare kilometrii pe care ii facem zilnic pe jos, scarile pe care le urcam si nevoia de a fi, in acelasi timp sexy, chiar catarate pe tocuri de doispe, se constituie ca explicatie pentru nenea asta? In clipa asta, pentru cuvinetele spuse, il blestem sa trebuiasca sa mearga o zi pe jos doua statii de tramvai. Pe o strada pietruita, na.
Tot ce stim e ca multe dintre voi au dulapurile pline de ei si ne-am prins ca, din moment, ce ati cheltuit atata timp si bani pe ei, am putea sa vi-i complimentam ca sa va facem o placere. cam la modula sta stau lucrurile. 
 
Fara doar si poate, daca un tip iti spune ce pantofi draguti ai, ori e gay ori sa da la tine. Exista stotusi, un anumit stil de pantofipe care barbatii il observa si anume cei cu toc inalt. Insa ne intereseaza mai putin acest gen de pantofi in sine si mai mult cum arata o tipa incaltata in ei. Tocurile inalte fac picioarele sa arate sexy. 
 
Da, Steve, stiam asta, pantofii draguti cu toc fac picioarele sa arate mai sexi si mai subtiri, fundul pare mai ferm, aripioarele se mai estompeaza, iar noi castigam in inaltime, la aceeasi greutate, deci e de bine in toate pozitiile. Nu imi spusi si tu ceva nou, totusi?