Manichiura perfecta: do it yourself

Manichiura cu gel nu mai este un luxmanichiura

O manichiura perfecta este, fara doar si poate, unul dintre atributele unei femei stilate. Nu singurul, dar unul dintre cele importante, dupa umila mea parere. Aceasta convingere imi este intarita de faptul ca vad in jurul meu tot mai multe femei care renunta la simpla ingrijire clasica a unghiilor si recurg la unghiile construite cu tipsuri sau gel, in dorinta de a le avea lungi, elegante, puternice si frumoase.

Manichiura cu gel nu mai este astazi un lux pentru femeia moderna, ci o obisnuinta, chiar daca inseamna ca la doua saptamani sa mearga la cabinete specializate pentru a si le intretine.
Chiar daca este numai un artificiu al frumusetii, a-ti face unghiile, de la constructia formei ideale si pana la modele complicate, basoreliefuri in miniatura, adevarat arta pe degetele tale, toate acestea au incetat sa mai fie un capriciu si au devenit o necesitate. Femeia moderna are mult mai des bani pentru a-si construi sau intretine frumusetea decat timpul necesar din pacate, pentru ca traim intr- societate a carei avutie de pret nu mai este de mult cea financiara, ci aceea care se masoara in ore, minute si secunde.

Poti avea manichiura perfecta acasa?

Dornice sa le aiba pe toate, sa detina secretul frumusetii absolute, dar si sa stapaneasca timpul, doamnele au cautat metode de a face si acasa ceea ce pana acum se facea numai in cabinete specializate. Cererii lor au raspuns magazinele on line care au oferit, la preturi absolut spectaculoase, instrumentele de care doamnele aveau nevoie.

 

De exemplu, un  set pentru manichiura care cuprinde geluri pentru manichiura frantuzeasca sau, mai mult chiar, geluri pentru unghii de diferite tipuri, pila, degresant si lampa UV pentru uscarea gelului este acum la indemana oricui si, cu putin exercitiu, oricine poate deveni specialist chiar in intimitatea propriei case. Nu doar ca este comod, ci si ieftin. Cu pretul platit pentru un set complet, ai reusi sa ai unghii perfecte timp de doua luni daca ai merge la un cabinet. Daca o faci insa acasa poti sa iti construiesti singura modelele originale mai mult de sase luni, iar ulterior, odata ce ai dobandit, pe langa indemanare si cateva dintre cele mai scumpe scule, cum ar fi lampa UV sau freza electrica, restul componentelor, adica cele considerate consumabile, sunt relativ ieftine.
manichiura
Daca va faceti griji ca nu va veti descurca, puteti sa lasati la o parte inca de pe acum acesta temere: exista pe Youtube atat de multe tutoriale, incat nu veti sti de unde sa alegeti si efectiv nu veti avea cum sa nu reusiti. Nu este greu decat prima data, pana cand invatati modul in care reactioneaza gelul pe unghiile voastre, cum se intinde, cum se intareste la UV, cum se fixeaza cu ajutorul substantelor speciale. Urmatoarea data va fi si mai usor si deveniti, incet-incet, specialisti.
manichiura
In plus, unele magazine ofera, pe langa pachete de produse complete si servicii, de genul cursurilor pentru constructie de unghii false. Cu ajutorul acestora ati putea nu numai sa va asigurati propria manichiura perfecta, ci chiar sa dezvoltati un mic business, incepand de la prietenele voastre. Nu ar fi mai comod sa isi faca manichiura la voi, in timp ce savurati impreuna o cafea si o barfa mica?
Gasiti o multime de modele de unghii cu gel in articolul de mai jos: