(De)machiajul la control!!

Un sfat de care toate femeile ar trebui sa asculte, mi l-a dat o matusa de-a mea, cu  vreo douazeci de ani in ruma. Pe vremea aceea ea la peste 50 de ani, inca mai intorcea capete pe strada si nu putine. niciodata sa nu te speli pe fata cu sapun. Chiar daca esti fiica de miner (desi stiu eu bine ca nu ai cum,  ca taica-tu e fratele meu mai mic si eu l-am tinut in facultate) pe fata te clatesti numai cu apa calduta si apoi te dai cu crema.

Daca ti-ai aplicat un machiaj rezistent la apa sau greu de indepartat, foloseste demachiant sau o crema oarecare pe care sa o indepartezi apoi cu tampoane de vata. Nu ai nevoie de mai ult. Nici de sapun, nici de o alta formula magica. Acesta este un secret al modelelor, dar nu il veti afla decat punand unul sub tortura. Daca nu iti cureti tenul cu sapun, vei arata tanara mereu, presupunand ca nu fumezi si ca nu stai mult la soare.

felul in care ai grija de tine are o mare legatura cu  felul in care iti vei putea pastra relatiile pe termen lung sau scurt, nu cred ca iti spun aici nici un secret.

Cei mai multi barbati pe care ii stiu nu sunt amatori de machiaj, ei prefera un look natural si ingrijit. Nu le palce nici sa vada pe femei absorbite prea mult timp de rutina aplicarii machiajului, ii enerveaza ca doamnele monopolizeaza baia si ii streseaza in situatiile incare trebuie sa plece imediat si ele mai au nevoie de inca patruzeci de mineute, pe putin. Timpul asta exagerat alocat dichisitului e uneori riscant: partenerul tau va avea impresia ca nu esti sigura pe tine, din moment ce simti nevoia de atatea artificii.

…Nu dati cu pietre, asta nu o spun eu, ci un barbat. Ma gandeam ca parerea lor ar fi interesanta de aflat.