Decoratiuni pentru Craciun pe care le poti face singur acasa

Mai este fix o luna pana in ajunul Craciunului, ziua in care impodobim bradul si asezam sub el cadourile pentru cei dragi. Incepe goana dupa daruri, dupa promotii, cumpraturi de cele mai diverse, liste, stabilirea meniului, invitatii. Toata lumea cauta cate ceva, tuturor ni se pare ca nu mai avem timp sau bani. Sau amandoua.

Pentru a va salva bugetele, greu incercate in perioada care urmeaza, ne-am gandit ca v-ar fi utile cateva imagini cu decoratiuni simple pentru Craciun, decoratiuni pe care le puteti face singuri acasa, cu costuri minime. In cea mai mare parte aceste obiecte se pot confectiona cu ajutorul lucrurilor pe care le aveti in casa si eventual vreti sa le aruncati la Marea Curatenie de sarbatori. Exact acesta este motivul pentru care am ales sa vi le prezentam atat de devreme, ca nu cumva sa le duceti la gunoi si apoi sa regretati. 😉

In plus, sunt atragatoare si inedite. Cine ar fi spus ca pot iesi niste decoratiuni foarte atragatoare din niste placute de memorie pentru calculator sau din capace de bere?

Cel mai mult ne-au placut becurile transformate in oameni de zapada si suporturile pentru masa din conuri de brad.

Trei capace de bere, cateva semne date cu un marker, un nasture (optional), niste bucatele de panglica si putin lipici si gata.
decoratiuni craciun

Singurul defect pe care il gasim acestor decoratiuni este acela ca, datorita culorii placutelor de memorie, nu contrasteaza foarte tare cu bradul.

decoratiuni craciun

Ai prin casa niste nasturi pe care nu ii folosesti? Ii insiri in functie de marime pe o bucata de sarma si bradutul este pregatit. Nu trebuie decat sa il agati in pomul de Craciun.

decoratiuni craciun

Invitatii tai vor fi impresionati de acest mod inedit de a le indica locurile la masa. Daca vreti ceva varioatie de culoare, puteti sa vopsiti cu putin var varfurile conurilor, pentru a parea brazi acoperiti de zapada, dar sunt de mare efect si lasate simple.

decoratiuni craciun

Un con de brad, putin fetru sau alt material putin rigid pe care il aveti in casa, niste sarma si o scobitoare. Nu-i asa ca nu v-ati gandit pana acum?

decoratiuni craciundecoratiuni craciun

Acesta este un proiect dragut pe care il puteti real;iza eventual impreuna cu copiii. Le va placea la nebunie sa picteze sticlele acelea de plastic pe care oricum le-ati fi aruncat si sa le transforme in cei mai simpatici pinguini.

decoratiuni craciundecoratiuni craciun

Vi s-a ars un bec? Clar nu trebuie aruncat. Iata ce frumosi oamanei de zapada pot sa iasa la iveala? In plus, se vor vedea super in pomul de Craciun. Pont: daca nu aveti sclipici, incercati cu o oja alba sidefata.

decoratiuni craciundecoratiuni craciun