De la tinuta pentru job la tinuta de ocazie

tinuta pentru job
tinuta pentru job

Draga mea femeie moderna, stiu ca ai o viata grea si mai stiu si ca prea putina lume te intelege. programul tau este infernal, ti se cer abilitati de vrajitoare ca sa faci fata tuturor provocarilor pe care societatea de astazi ti le pune in fata fara sa te mai intrebe daca poti sa le infrunti.

Dimineata duci copilul la gradinita, alergi la job, eventual ai munca de teren sau sedinte peste sedinte si clienti peste clienti, colegi pisalogi, o directoare care te pune sa alergi in stanga si in dreapta dupa cum ii tuna ei.

Seara se va termina placut, fireste, daca ajungi pana acolo: ai bilet la teatru. Ce faci? Cum te imbraci astfel incat in orice situatie sa fii perfect integrata in peisaj, sa fii energica, dar fara sa iti piezi feminitatea, sa fii practica, dar fara sa faci rabat de la eleganta si gratie?

Uite o varianta: Pleci de acasa cu o rochie de culoare inchisa, pana la genunchi sau prin zona, oricum si cu niste balerini colorati, la care asortezi accesorii colorate de asemenea ( cercei, curea, margele mari) . Pentru seara iti iei in poseta mare (uita de posetuta plic, facem astazi o exceptie) o pereche de pantofi  cu toc, ca bijuterii o pereche de cercei  lungi si o trusa mica de cosmetice (asta daca nu o ai deja in mod permanent in geanta) care sa includa in mod obligatoriu un pachetel de servetele demachiante.

Dupa job, inainte de a pleca la teatru, rezerva-ti 15 minute numai pentru tine, timp in care te demachezi si iti aplici un masaj de seara, iti schimbi cerceii si pantofii. Parul poate fi strans intr-un coc simplu, folosind chiar un creion, asa-numita dezordine studiata.

Ce parere aveti? Credeti ca e asa de greu? Totul tine de inspiratie! Despre asta am mai vorbit si cu alte ocazii, ca de exemplu aici: