De ce sa faci din nunta o ocazie de stres?

nunta fara stres
Citesc pe diferite site-uri de profil comentarii ale mireselor are se apuca de organizat nunta cu un an inainte de facut rezervari si au de infruntat o cheltuiala imensa. Cred ca e mai rentabil cand ai depasit o anumita varsta, mai rentabil in sensul ca nu mai ai atatea pretentii, nu mai tii la o gramada de lucruri pe care pe vremuri le-ai fi considerat esentiale. Viitorul meu sot se mira ca nu ma streseaza deloc ideea unei posibile nunti peste numai cateva luni si ii explic ca in clipa in care ai alaturi numai 20-30 de oameni, cei mai dragi, lucrurile se simplifica.

 

Se poate face o nunta cu bani putini? Se poate face o nunta fara stres? Sigur ca da, daca nu vrei o rochie de mireasa care sa coste cat toate meniurile de la restaurant, daca nu vrei aranjamente florale sofisticate, daca renunti la o gramada de lucruri practic inutile. De exemplu casuta de dar. La ce ai nevoie de ea daca invitatii pun banii in plicul care functioneaza si pe post de card de masa si ti-l dau in mana la plecare?  De ce te-ai stresa cu invitatii comandate cand poti fi facute cu usurinta si cu putina indemanare de una singura si sa iasa ceva dragut?
De ce sa alegi un meniu supersofisticat cand in cele cateva ore petrecute la o nunta aproape nimeni nu mananca tot si oricum, avand in vedere a ai aproape numai pe cei mai dragiu si apropiati, toata lumea va fi multumita cu chestii clasice, simple, dar satioase?
De ce sa faci din nunta o ocazie de stres? Nu mai bine o priovesti ca pe o petrecere tematica in care da, esti eroina/eroul principal?