De ce ideea de masaj erotic este aproape tabu?

O atingere delicata ca o adiere, care te scoate din lumea plina pana la refuz de sefi care urla si termene limita imposibil de respectat, de clienti nervosi si trafic exasperant. O voce care pare de pe alte taramuri, intr-atat este de calda si mangaietoare, rasfat al tuturor simturilor, cadana ta personala…asta inseamana un salon de masaj erotic. O ora intre cele 24 ale zilei, dar mai buna, diferita de toate celelalte surate ale ei, un moment relaxant si totusi atat de sensual…de ce ti l-ai refuza?
De ce ideea de masaj erotic este aproape tabu?
Pentru ca implica goliciune. Da, dar una consimtita si transformata aproape in arta. Invatata la cursuri de specialitate si nu oricare, ci unele atestate de Ministerul Muncii. Oare pe strada in zilele de vara sau ple plaje, nu vedem aproape la fel de multa goliciune? Iare nu e si asta o meserie, sa fii maseur sau maseuza?
Masaj erotic – Masajartemis

Pentru ca iubita/prietena ta s-ar supara daca ar auzi ca frecventezi astfel de locuri. Dar numai pentru ca nu ai invitat-o niciodata sa faceti asta impreuna. Desfiinteaza tabu-urile dintre voi, iar relatia va inflori cum nu a mai facut-o niciodata.

Pentru ca lumea care va afla va comenta. dar te-ai gandit vreodata ca vor comenta numai cei care nu stiu cu adevarat despre ce este vorba? Care nu au avut parte niciodata de un astfel de moment divin de relaxare? Nu va suna putin ca vulpea care nu ajunge la struguri?
Cei care apeleaza la serviciile unui salon de masaj erotic profesionist nu au parte numai de tratamentele de calitate intr-o ambianta care respira rafinament ci si de discretia absoluta pentru ca intimitatea fiecarui client este importanta. Nu este vorba de sex, ci de o relaxare mai puternica decat poate sa ofere simpla impreunare a doua corpuri.

Zilele trecute auzeam cum una dintre colege povestea ca a primit cadou, de Valentines Day, de la sotul ei, un abonament la un salon care face masaj  de relaxare. De ce nu ar face si o femeie, la randul sau, adou unui barbat, celui drag sau unui prieten apropiat, o asemnea experienta?

In lumea in care traim de-a valma, innecati de informatie, de vanzatori care ne agreseaza cu ofertele, de joburi unde programul de numai opt ore a disparut de mult si orele suplimentare (platite, fireste) inca nu s-au inventat masajul erotic de relaxare poate fi solutia pentru a privi optimist ziua de maine.

Daca v-am convins si sunteti interesati de un loc in Bucuresti unde unde puteti face masaj erotic, intr-o ambianta discreta si inconjurati numai de cele mai frumoase femei, fotografia delicioasei brunete de mai sus va va duce la locul potrivit.