Cum te vede un barbat

cum te vede un barbat
cum te vede un barbat

La cererea publicului, am revenit la Steve Santagati si la Manualul Baiatului Rau.

Partea a doua a cartii se deschide cu o introspectie in mintea barbatului, explicand caprioarelor cum te vede un barbat.
Hai sa-ti impartasesc un mic secret care sa te ajute sa folosesti in avantajul propriu felul in care gandesc barbatii: Ademneste-ne cu trupul, dar pastreaza-ne cu cretierul. Asa se tine un barbat. e foarte simplu. un aspect fizic placut si  haine alese in ideea de a-i atrage pe barbati sunt lucruri care-i garanteaza unei femei o serie intrega de optiuni. 
Nu am nici un dubiu in privinta asta. Mai sus tocmai ati citit (ilustrat si prin fotografia de inceput) un truism, valabil pentru barbatii care au cat de cat ceva in cap. De fapt toti barbatii pot fi atrasi cu un fizic placut si daca Steva asta ne oferea si un secret cu ajutorul caruia sa obtinem unul, ar fi meritat premiul Nobel pentru literatura. Aia care au ceva in cap te vor aprecia si pentru restul, pentru modul in care iti actioneaza micile celule cenusii de la mansarda, dar numai daca treci proba unu, fi’ar ea sa fie.
Ne intereseaza si ce porti pe umeri, nu doar ce ai de la brau in jos, continua el. Nu vrem sa ne petrecem tot restul vietii cu cineva cu mansarda complet nemobilata. Dar, oricat de destepti si de sensibili am fi, la inceput suntem atrasi de fizicul tau si de sex-appeal. Deci, ce trebuie sa faci tu? Sa arati bine si, odata ce ne-ai ademenit ca pe niste rechini in larg, e momentul sa ne pui la punct si sa ne faci sa descoperim acea parte din tine minunat de inteligenta care se afla de la gat in sus. dar, intr-o prima faza, atractia trebuie sa porneasca de la partea exterioara. 
 
Eu un singur lucru nu pricep: de ce e nevoie de  doua pagini pentru aceasta demonstratie inutila. Marile adevaruri nu trebuie demonstrate.