Haine ieftine din magazine straine

haine ieftineCum poti sa cumperi haine ieftine de pe internet?

Toata lumea vrea sa cumpere haine ieftine, nu e nici o noutate. Solutia este azi la indemana oricui prin accesul la site-urile de afara. Din ce in ce mai multe magazine on line straine livreaza in Romania, iar de platit, platesti cu cardul.
Plata cu cardul a ajuns un lucru obisnuit in ziua de azi. Intr-o lume in care cea mai mare avutie este timpul, sa faci economie la aceasta pretioasa moneda, reprezinta o necesitate. In plus, cumparaturile on line iti ofera avantajul comoditatii, pentru ca, fara sa iti parasesti fotoliul comod de acasa, vei umple sacose, vei face cadouri, iti vei umple garderoba de haine ieftine sau acel look sexy cu ajutorul cosmeticelor vandute pe internet, la preturi  foarte avantajoase.

De unde cumparam, deci, haine ieftine?

Personal, cand vine vorba de cumparaturi on line in materie  de imbracaminte, ca sa gasesc haine ieftine prefer magazinele on line, mai cu seama cei englezesti. Fata de cele similare americane sau chinezesti, se remarca prin calitatea materialelor, croiala deosebita si ofertele de transport gratuit. De obicei platesc cu cardul meu in lei si ma bazez pe faptul ca banca va face automat schimbul valutar, de aceea, desi site-urile mele preferate ofera posibilitatea platii in mai multe valute, nu dau niciodata atentie selectarii unei alte valute decat cea setata default de catre site. Sau, mai bine zis nu dadeam, pana acum cateva luni, cand absolut intamplator, am nimerit butonul cu pricina. Cumparam o bluza din care mai aveam inca o bucata, dar imi placuse atat de mult, incat hotarasem sa o fac si cadou prietenei mele celei mai bune. Fara sa stiu cum, absolut din intamplare, am ajuns sa platesc in dolari, nu in lire englezesti si mare mi-a fost surpriza sa constat ca suma in lei care mi-a iesit din cont a fost mai mica atunci cand am facut plata in dolari decat atunci cand se facuse in lire. Nu era decat o diferenta mica, dar asta numai pentru un singur produs, iar eu de obicei cumparam mai multe.

 

De atunci am inceput sa studiez acest aspect si sa ma preocupe cursul valutar intre leu si alte monede. Initial cautam cursul in ziar, dar ulterior am descoperit ca pot gasi si online curs valutar, ba chiar este recomandat, intrucat reusesc sa vad in timp real cum evolueaza principalale valute si astfel pot sa hotarasc cum platesc in asa fel incat sa fie avantajos pentru mine, sa obtin pretul cel mai mic. Si, bineinteles, in paralele, pandesc promotiile, ca sa fiu cu totul avantajata!

 

Asa cum spuneam, cumparaturile on line reprezinta economie de timp si de nervi, dar pentru a fi si o economie de bani cat mai mare, este nevoie sa fie facute tinand seama de acest aspect, al schimbului valutar. Asa, vei avea stisfactia de a achizitiona nu doar haine ieftine, ci de fapt tot felul de lucruri frumoase la preturi demne de toata invidia.