Ai aflat care sunt culorile anului 2016 in moda?

culorile-anului-2016Culorile oficiale ale anului urmator sunt anuntate de catre Institutul Pantone din New York, SUA, la sfarsit de an calendaristic. Acestea dau trendul la nivel international in ceea ce priveste moda sau decoratiunile interioare. Daca in 2015, nuanta vedeta a fost marsala, culoarea vinului rosu,  pentru 2016 au fost anuntate, două culori principale: roz quartz si albastru serenity.

Impreună, rozul-quartzul si albastrul-seren dau nastere unui echilibru vizual. Tonurile calde de roz si cele reci de albastru se combina perfect, reflectand o conexiune, o stare de bine si un sentiment de pace si ordine. Totodată, această combinatie inedită este si provocatoare, nefiind o asociere traditionala. Tinand cont si de faptul ca in multe părţi ale lumii asistam la un gender blur (estomparea diferentelor de gen), cele două culori alese coincid si cu schimbarile din societatea actuala, din moda sau design”, se arata în comunicatul oficial.

culorile anului 2016
culorile anului 2016

 

Miresele anului 2016 pot avea o nunta super stilata si moderna, imbracandu-si domnisoarele de onoare sau alegand decoratiunile intr-una din aceste nuante, rozul era oricum una din culorile cele mai folosite in cazul vestimentatiei domnisoarelor de onoare, iar acum, el te poate duce in topul celor mai in trend nunti.

Echipa Smart Shopping pregateste pentru voi si o serie de articole cu ofertele magazinelor online in ceea ce priveste produse de imbracaminte si incaltaminte in culorile anului 2016, asa incat stati pe aproape, revenim cu amanunte.