Colectie fresh de primavara-vara 2016 la H&M

Tin minte ca muream de ciuda in perioada in care H&M nu avea magazin online. Adica sa stiu ca exista aproape de mine, intr-un mall oarecare, atatea minuni si pe mine sa ma impiedice numai timpul sa ajung la ele? Oricum, ori de cate ori ma duc in orice magazin H&M, ma imbolnavesc de tristete ca nu am toti banii din lume. Cu putine, foarte putine exceptii, produsele lor sunt foarte bune calitativ, iar preturile, desi nu mici, totusi stau confortabil in raport cu calitatea produselor. Am avut lenjerie intima, bluze, pantaloni si rochite de la H&M pe care le-am purtat ani la rand si arata inca impecabil, singura mea grija a fost sa le spal pe programul de rufe delicate al masinii de spalat, asa cum fac cu toate hainele la care tin. In plus, indiferent de ce variatii de greutate as fi inregistrat, la H&M gaseam masuri potrivite.

Nu inseamna ca aratam si supla in orice haina imi cumparam, dar vina nu era a magazinului, ci a greutatii mele. Am mai povestit eu si prin alte articole, cum ar fi cel dinainte de slabire, pe tema Cumparaturilor pentru grasi, ca nici un articol de imbracaminte, si absolut nimic din lumea asta nu o sa te faca sa arati cu  20 de kg mai slaba in afara de o cura de slabire, dar macar tot ce am luat cadea bine. Acum ca sunt cu 37 de kilograme mai subtire decat anul trecut, pot sa pornesc la shopping mult mai increzatoare si mi-e tema de bietul meu card cu prima ocazie in care am sa intru intr-un magazin din sus-numitul lant de magazine

H&M lanseaza colectia de primavara vara 2016

Ca pentru a-mi da dreptate la afirmatiile de mai sus, azi primesc un mesaj pe twiteer apropo de colectia de primavara- vara 2016 a H&M si intru, normal, pe site, ca pe mine o sa ma omoare, ca si pe pisica, exact curiozitatea. Hai sa va arat ce am gasit frumos, sa ma iertati ca nu pun linkuri de data asta, dar au fost atatea lucruri frumoase, incat as imbatrani tot dand copy paste pe site. Sunt sigura ca stiti adresa, doar nu vorbesc aici cu incepatoare in ale shoppingului.