Cizme cu toc jos pentru iarna

Cizmele cu tocul jos sunt cele mai utile si practice articole de incaltaminte in sezonul rece. Chiar daca acelea cu adevarat groase nu se vor purta decat cel mult cateva saptamani, investitia merita din pucnt de vedere al sanatatii pe care astfel ne-o protejam. Sa nu uitam ca frigul ne ia de la picioare!

Iarna nu s-a terminat inca, asa incat o postare despre cizmele cu toc jos in tendinte nu poate sa fie decat utila. Mai avem o luna de inghetat, cel putin la modul teoretic. Dat fiind ca am avut de curand un eveniment mai putin placut, la care am stat mult in picioare si mult in frig, am decis sa mai dau o raita prin magazinele on line pentru a cauta extact ceea ce mi-a lipsit in ultima perioada: o pereche de cizme groase si comode.

Partea buna a afacerii este ca o pereche de cizme cu toc jos, groase, daca sunt alese cu grija, nu reprezinta o achizitie pe care trebuie sa o faci si in anul urmator, ele vor tine fara probleme timp de cel putin 2 sau 3 sezoane. Secretul consta, fireste, in a purta incaltamintea potrivita fiecarui moment. Asta inseamna ca pe ploaie vom lua cizme de cauciuc, cand este vremea uscata putem incerca niste cizme din piele intoarsa, iar cand sunt gerurile acelea mari, cizme cu mult, multa blana. Cum ar fi aceste cizme tip ugg negre despre care puteti citi detalii aici.
Se pot purta cu pantaloni conici sau drepti, dar destul de stransi pe picior, asa incat sa le evidentiati blanita foarte frumos colorata, ar fi pacat sa o acoperiti cu manseta pantalonului.
Aceste cizme cu toc jos si blanita ofera un look extrem de fluffy, usor copilaresc, dar este complet imposibil sa nu fie remarcate.

La limita dintre elegant si clasic, sunt cizmele de piele pana aproape de genunchi, relativ simple, cu talpa derivata din stilul de bocanc. Ele chiar merg la orice tip de tinuta, in afara de cea foarte eleganta, indiferent ca alegi o fusta lunga, scurta sau un patalon. Transforma aceste cizme in elementul definitoriu al outfit-urile din acest sezon. Aspectul shiny-grunge va da o nota urban cool tinutelor tale.