Cele mai vandute modele de rochii XXL la Fashion24

rochii xxlColaborarea buna pe care noi, cei din redactia Smart Shopping, o avem cu cateva magazine online ne permite sa obtinem informatii nu numai despre noile produse lansate pe piata, ci si statistici interesante. Primim vesti proaspete despre reducerile cele mai mari cu cateva zile inainte de lansarea lor pe piata, aflam care sunt produsele cele mai cautate intr-o anumita perioada si cand este rentabil sa cumperi un lucru sau altul.

Tip: de vineri pana marti la maura.ro gasiti promo cu reducere la orice produs!!!

Ceea ce am apreciat inca de la inceput la Fashion24 este faptul ca magazinul este dedicat in mare masura rochiilor marimi mari, ceea ce inseamna ca vei merge punct ochit punct lovit, nu e nevoie sa bajbai prin site in cautarea unei masuri care sa ti se potriveasca. Pozele sunt originale, neretusate, majoritatea realizate cu acelasi model, unul plus size. Subliniem importanta neretusarii pozelor pentru ca, mai ales in cazul hainelor marimi mari, este foarte important ca un client sa inteleaga exact cum arata un produs pe o persoana reala, cu forme, sa inteleaga daca un anumit model avantajeaza sau nu.

Comanda online pe Fashion24

Nu in ultimul rand Fashion24 are preturi foarte bune, care il fac extrem de atractiv pentru doamnele sau domnisoarele aflate in cautare de rochii elegante XXL si alte marimi mari. De fapt, nu are in colectie numai rochii, ci si bluze, salopete sau pulovere.