Tic-tac. Desteptarea!

Din nou despre ceasuri ieftine si rentabile

 

ceasuri  de mana bune
ceasuri de mana bune

Am dat desteptarea, dragele mele doamne si domnisoare!

Am ridicat un pic tonul, e adevarat, dar ma uit pe geam si vad afara un soare prietenos, o primavara care ameninta sa se transforme din zi in zi in vara, zilele tin mai mult, totul curge mai alert si simt ca insfarsit am si eu timp sa fac tot ce imi propun. Servici, casa, barbat, copii, prieteni, gatit, cumparaturi, ritualuri de frumusete, cam asta e viata noastra, plus sau minus cateva elemente, ne fugareste, ne goneste de la spate si noi, pe tocuri de multe ori, tropaim grabite sa nu ramane in urma.

Totusi, pentru ca timpul sa treaca mai milos si sa va lase, in goana lui, sa bifati cat mai multe din ce aveti de facut peste zi, recomand o infuzie de energie pe care o puteti capata cumparandu-va ceva pentru sufletul vostru. Cautati un magazin de ceasuri, incantati-va privirea si inima si apoi impodobiti-va incheietura fina cu unul din acelecasuri ieftine de mana, martor ticaitor al orelor voastre, prieten in goana odata cu timpul. Poate fi un ceas simplu, fin otel inoxidabil, placat cu rodiu sau aur, poate fi un ceas mititel, delicat sau unul masiv. Poate fi exact ce va place, variante sunt nenumarate pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Cat e ceasul? Oare am intarziat? In cat timp ajung? Iata intrebari la care raspunsul poate veni de la bijuteria pe care o purtati la mana.

Nu reusiti sa va organizati? Poate ca nu ati avut aproape un ceas bun care sa va ajute, v-ati gandit la asta? Poate nu ati avut aproape un ceas care, incantandu-va, sa va determine sa va uitati la el mai des si astfel sa va iv-ati gandmprieteniti cu timpul si sa il siliti sa alerge in favoarea voastra.

Tic Tac, azi e prima zi din restul vietii voastre, ce ar fi sa o traiti mai bine, mai usor, mai frumos?

 Pentru toate astea si pentru mult mai multe, TOPCeas va sta la dispozitie NON Stop cu ceasuri de top si ceasuri ieftine!