Ce ascunde geanta unei femei? Iata fotografii in care te vei regasi!

Fetelor, haideti sa recunoastem: unul dintre motivele pentru care ezitam sa ne facem abonament la o sala de sport este pentru ca oricum se intampla des sa scapam un geamat de efort demn de un antrenament serios de gimnastica atunci cand ne ridicam in mana geanta.

Tu, care citesti, crezi ca esti singura? Afla ca nu. Un studiu facut in 2013 de catre Centrele Taubman Inc  pe un esantion de peste 1600 de femei cu varste peste 18 ani arata faptul ca mai bine de o treime dintre doamne transporta zilnic cate o geanta de cel putin 3 kilograme, plina cu diferite chestii, de care neaparat are nevoie zilnic.

De ce ajungem la aceasta greutate? E simplu: pentru ca femeile, prin firea lor, sunt precaute. nu vor sa fie surprinse nepregatite si sunt obisnuite ca membrii familiei sa se bazeze pe ele, motiv pentru care in poseta unei doamne poti gasi ce vrei si ce nu vrei…ma rog, mai ales ceea ce vrei, aproape orice. In functie de ocupatie, distanta parcursa pana la job si statutul sau (mama, tanara necasatorita) geanta unei femei adaposteste lucruri din cele mai diverse, de la biberoane si pampaersi si pana la carti, lenjerie de schimb, tampoane, cosmetice.

Am stat sa analizam putin acest obicei si am ajuns la concluzia ca, totusi, femeile care trag dupa ele o geanta grea sunt cele care au o situatie materiala medie, sunt extrem de atente cu aspectul lor si de obicei nu circula cu masina –  pentru ca, daca ar face-o, si-ar lasa o parte dintre aceste obiecte in torpedou sau in portbagaj.

Va vine sa credeti sau nu, s-au scris si carti pe aceasta tema. O oarecare Kathryn Elsman, a scris volumul “Cum sa ne dam seama de o femeie, dupa geanta ei”,  in care imparte femeile, in functie de continutul gentii, in patru mari categorii: minimalista, pregatita, creativa si

Va invitam sa va analizati obiceiurile cu deplina sinceritate si sa ne spuneti daca va regasiti in rezultatele acestui sondaj. Pentru amuzament, va invitam sa priviti si imaginile de mai jos in care, tot in cazul unui studiu, doamnele au fost rugate sa fotografieze ceea ce poarta in mod normal in poseta. Iata mai jos ce a iesit.

geanta femeigeanta femeigeanta femeigeanta femeigeanta femeigeanta femeigeanta femeigeanta femeigeanta femei