Nimeni nu este perfect, afirma niste bluze ieftine de la TinaR

 bluze ieftine …spune Tinar, dar bluzitele si rochitele lor sunt perfecte pentru tine pentru primavara asta. Modelul din imaginea alaturata nu face parte chiar din categoria bluze ieftine, il puteti gasi la pretul de 139 de lei pe verde, roz sau gri. Imi place foarte mult ideea de a face acelasi model pe mai multe culori, in fond nu avem toate acelasi ten, aceeasi culoare de par si aceleasi preferinte.

Si pentru ca imi caut rochita pentru cununie (inca) mai mult la acestea  am vrut sa ma uit, dar bluzele cu mesaj imprimat efectiv nu m-au lasat. Am o slabiciune pentru acest gen de bluze si am vazut ca in general sunt mai scumpe decat celelalte. De exemplu, cea de mai jos, pe gri, roz sau ecru nu e rea deloc, dar pretul de 199 de lei mi se pare exagerat.

 

 bluze ieftinebluze ieftinebluze ieftine
Daca vreti ceva mai ieftin, iata, este tricoul de jos, 100 de lei, dar mi nu mi se pare ca nu prea isi merita banii. Si nu, nici eu nu am reusit sa citesc mesajul in intregime. Poate ca de aproape este putin altceva, dar ma gandesc ca in momentul in care pui o fotografie intr-un magazin online, incerci ca eventualul client sa priceapa de de-a intregul ce cumpara, altfel lasa cosul gol si pleaca mai departe.
Oricum, sunt absolut surprinsa de cata amploare a luat fenomenul de bluza cu mesaj imprimat. Pretul unor astfel de produse este sesizabil mai mare decat al unei bluze obisnuite, desi mare diferenta de calitate nu este, dar pur si simplu se poarta si se cumpara.
bluze ieftine