Black Friday la Fashion Days

black-friday-fashion-days

Asa cum sigur stiti deja, ca numai aici v-am anuntat de doua ori pana acum, in data de 18 noiembrie, ora 00:00, se va da startul Black Friday pentru magazinele online, iar Fashion Days nu face exceptie. Cunoscutul ditribuitor de haine de firma ne promite reduceri de până la 90% la 700.000 de produse disponibile în magazinul online și livrare în 7 zile lucrătoare.

Reducerile disponibile vor fi impartite pe categorii astfel:

  • Peste 150.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru femei
  • Peste 80.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru bărbați
  • 50.000 de produse de încălțăminte de sezon, bărbați
  • 80.000 de produse de încălțăminte de sezon, femei
  • 40.000 de rochii
  • Peste 60.000 de produse de îmbrăcăminte casual și sport pentru copii
  • 10.000 de ceasuri
  • 10.000 de produse de ski

Intra pe pagina magazinului

Printre brandurile participante la Black Friday 2016 se numără Napapijri, Mango, Guess, Zee Lane, dar și branduri adăugate în acest an în magazinul online: Marella, Next, Fossil, Max&Co. Surpriza constă în faptul că de Black Friday vor fi aduse produse de la branduri noi, la reducere: D&G, Red Valentino, Prada, Burberry, Love Moschino, MiuMiu.

Totodată, Fashion Days isi propune ca, in ciuda aglomeratiei de la firmele de curierat din aceasta peiroada, livrarea produselor de Black Friday să se realizeze în maxim 7 zile lucrătoare.

Cum a aratat Black Friday la Fashion Days în anii trecuți

Valoarea comenzilor a crescut într-un ritm impresionant în ultimii trei ani, de la 5,7 milioane de lei valoarea comenzi în anul 2013, la 10,8 milioane lei în 2014 și a reușit să atingă cifra de 15,5 milioane de lei în anul 2015.

Ce așteptări are Fashion Days în acest an de la Black Friday?

Ne asteptam sa depasim vânzările din anul trecut și să înregistram de două ori mai multe vanzari, cu un trafic de 20-30 ori mai mare decât într-o zi normală. – au declarat reprezentantii magazinului online

La modul general discutand, iata cateva cifre și performanță despre Fashion Days

În 2016, Fashion Days a înregistrat o creștere de 12% a coșului mediu de cumpărături pe România. Ponderea achizițiilor pe țări este de 58% pe România și 42% pe Bulgaria și Ungaria.

Printre serviciile și beneficiile oferite clienților se numără colecțiile noi adăugate permanent, livrare gratuită și rapidă în două zile, retur gratuit.