Beneficile internetului

beneficiile internetului
Deseori ma uit in jur si imi dau seama ca, din multe puncte de vedere, sunt norocoasa ca m-am nascut si traiesc intr-o perioada a avantului tehnologic, al descoperirilor de tot felul. E adevarat, viata pe vremea parintilor nostri era mai simpla, dar si mult mai putin confortabila. Nu aveai pe atunci atatea alimente pline de e-uri, dar nici atatea programe la televizor, nu aveai decat telefoane fixe, dar nici posibilitatea de a calatori in orice colt al lumii, cu un simplu click.

 

De beneficiile internetului imi dau seama in fiecare zi, pentru ca majoritatea timpului mi-l petrec in fata calculatorului, atata acasa, cat si la job. De pericolul sau am sa fiu constienta abia in clipa in care voi avea un copil si voi constata ca a uitat sa iasa afara, la soare, ca nu stie sa bata mingea si ca nu i se intampla niciodata sa vina ciufulit si cu genunchii juliti. Ma rog, ultima nu e chiar o chestie buna, dar mi-am amintit de copilaria mea si mi-am dat seama ca asta este una din imaginile ei reprezentative.
Pana cand voi avea ocazia sa constat partea cu copilul, momentan ma pregatesc de nunta, a doua din viata mea, ca asa am fost eu mereu, rar mi-au iesit lucrurile bine din prima. dat fiind ca amndoi suntem trecuti binisor de 35 de ani, majoritatea prietenilor nostri, de la care am fi putut cere sfaturi s-au casatorit cu multa vreme in urma, asa incat o gramada de probleme pe care trebuie sa le rezolvam in legatura cu aceasta nunta, cum ar fi gasirea unui DJ, a unui fotograf sau a unui cameraman, au ramas in aer si am apelat la solutia la indemana in astfel de situatii: cautarea on line, dupa ce varianta de intrebat in stanga si in dreapta s-a lasat cu ridicari din umeri neputincioase. Din fericire, beneficiile internetului, cele de care vorbeam mai devreme s-au aratat si de aceasta data. Azi este simplu sa gasesti online cameraman si inca google, care este un motor de cautare pus in miscare din spate de o armata de oameni inteligenti, iti afiseaza rezultatele cautarii tale in ordine, punand pe prima pagina pe cel mai relevante, cele care au fost cel mai accesate, deci este de presupus ca au lasat multe persoane multumite.
Acum, odata cu rezolvarea acestei probleme, nu imi ramane decat sa ma bucur de nunta, de familia mea intreaga adunata sa sarbatoreasca fericita zi, de momentul acesta special pe care il vom avea inregistrat pentru totdeauna.