Atitudinea este cea care te face frumoasa!

Cum sa fii frumoasa?

cum sa fii frumoasa

Sunt sigura ca te-ai intrebat, draga mea cititoare, cel putin o data, ce ai de facut, cum sa faci sa fii frumoasa.

Exista conceptia potrivita careia ca sa fii o diva trebuie sa te imbraci intr-un anumit fel: o rochie sexy, pantofi cu toc, de exemplu. Nimic mai fals! Nu am sa afirm ca tinuta nu conteaza, dar, decat sa imbraci niste haine in care nu te simti bine si sa incalti o pereche de pantofi care iti omoara incet si picioarele si coloana, poti alege si alta varianta. Pentru ca daca nu te simti bine imbracata cu ceva, se vede. Daca te chinuie pantofii, de asemenea se vede. Pe fata, pe intreaga ta atitudine si nu ai decat de pierdut de aici.

Toata povestea asta mi-a venit in minte pentru ca azi dicutam cu cateva dintre fetele din biroul meu ( a se citi: la o barfa mica) despre o alta colega, dintr-un departament vecin. Obiectul discutiei noastre era o femeie nu prea inalta, bondoaca, mai curand, cu forme mai mult decat generoase (un mod extrem de elegant de a nu spune de-a dreptul grasa) dar pe care orice haina cadea bine. Dupa ceva susoteli, am ajuns noi la concluzia ca stie sa o poarte. Fie ca se imbraca in blugi sau in pantofi cu toc, fata asta spune parca la fiecare pas: iata-ma ce frumusica si sexy sunt! E sigura pe ea mereu, are ceea ce se cheama atitudine.
cum sa fii frumoasa
Azi de exemplu avea o rochita cu dungi si o esarfa tot cu dungi, dar culori total diferite. Mergea teoretic precum nuca in perete si totusi noi am admirat si rochita si esarfa si le-am admirat sincer. Cadeau pe ea intr-un anumit fel si ceea ce pe multe altele ar fi parut o sorcova, pe ea aveau un ceva care te atragea si te facea sa admiri si piesele de imbracaminte si femeia care le arbora cu mandrie, ca pe un steag de victorie.
Pana la urma nu toate avem banii necesari sa ne imbracam cum am vrea. Unele poate nici gustul de a le alege, dar modul in care porti o haina poate sa o infrumuseteze. Contrar parerii ca haina face pe om, indraznesc sa afirm ca uneori poate sa fie si invers.
Voi cum procedati cand vreti sa va simtiti frumoase? La ce trucuri apelati?