Anul 2017 incepe cu promotii proaspete la Farmec

farmec Din categoria noi oferte de ianuarie: tocmai am aflat ca anul 2017 incepe cu promotii proaspete la Farmec si inca unele atractive: in perioada 9-31 ianuarie, la orice comanda de minim 49 de lei pe care o faci pe site, primesti un produs cadou, la alegere. Practic, dupa adaugarea prioduselor dorite in cos, in momentul in care vrei sa finalizezi comanda, ai optiunea de a alege cadoul pe care ti-l doresti dintre cele de mai jos.

Crema hidratanta matifianta cu Aloe Vera

Crema soft hidratanta cu Aloe Vera

Crema hidratanta cu Galbenele

Crema contur ochi cu Argan

Crema pentru ingrijirea calcaielor

În timpul săptămânii, comenzile se pregătesc în maxim 24 de ore de la primirea lor. Comenzile din weekend se pregătesc în cursul zilei de luni.

În momentul în care coletul a plecat spre destinaţie, primiţi un email de confirmare livrare cu timpul de tranzit. În România, comenzile cu valori mai mari de 125 de lei beneficiază de transport gratuit. Costul de transport şi timpul de livrare depinde de ţara de destinaţie.

Despre brandul Farmec

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.

Istoria modernă a companiei începe în 1967, când FARMEC devine primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Astăzi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare.

Originalitatea şi calitatea produselor FARMEC a fost recunoscută oficial în anul 2002, atunci când compania a obţinut Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008.

Grija pentru frumos şi respectul faţă de tradiţie, sănătate şi mediul înconjurător, completate de cercetarea continuă, originalitatea şi atenţia faţă de cerinţele clienţilor săi, au făcut din FARMEC un producător apreciat de-a lungul timpului. Astăzi, portofoliul companiei însumează câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS şi OBSESIE.