Anotimpul bucuriei

happy young tourist woman is sitting in the airplane looking window and travel to summer vacation

Cui nu-i place sa calatoreasca? Sau, mai bine spus, cui nu i-ar placea sa calatoreasca? Insa in contextul actual, calatoriile par tot mai mult o fata morgana. Visam cu ochii deschisi la anotimpul bucuriei de a descoperi oameni si locuri inedite, de a gusta culturi altfel si de a ne impregna cu spiritul unor meleaguri indepartate si total diferite de ce am cunoscut pana acum.

Insa eu va spun ca aceste dorinte nu au de ce sa ramana doar la stadiul de gandire aspirationala. Ele pot deveni realitate chiar mai repede decat optimisul ne-ar indemna sa credem. Si asta in conditiile in care calatorim civilizat, cu oricare dintre companiile lumii (personal, prefer compania nationala Tarom), fara sa facem rabat de la calitatea voiajului din niciun punct de vedere.
Nu, nu cititi o reclama, ci esentialul despre bileteavion.ro, site-ul care va ajuta sa calatoriti oriunde pe glob in siguranta, beneficiind de toate informatiile necesare voiajului vostru (preturi actualizate, orarul de zbor, harta aeroporturilor etc). Siteul este conceput ca un complex motor de cautare a celor mai avantajoase zboruri, indiferent ca vreti sa calatoriti la Amsterdam, Barcelona, Bruxelles sau peste ocean (Toronto, Vancouver etc).
Pentru o mai buna orientare, site-ul ofera un directoriu complex intre categoriile caruia se gasesc conditiile contractuale, informatii despre drepturile si obligatiile pasagerilor, informatii transport animale, ofertele promotionale la bilete de avion, check-in online, vremea la destinatii, informatii vize si ambasade, iar lista nu se termina aici. Pentru cei carora le plac topurile, tot de bileteavion.ro pot citi topurile companiilor aeriene din ultimii ani precum si topul locurilor preferate in avion. De asemenea, odata cumparate biletele de avion, pentru ca vacanta sa fie complet linistita, rezervarile la hotel sau chiar pachete turistice intregi sunt disponibile in acelasi loc.
Practic, bileteavion.ro este un portal complet de turism cu ajutorul caruia al cincilea anotimp devine realitate pentru turistul din fiecare dintre noi. Terminal 1 Travel din Bucuresti este agentia de turism care gestioneaza site-ul bileteavion.ro, cunoscand o crestere rapida din 2005, anul infiintarii sale. Este membra a ANAT si, in acelasi timp, beneficiaza de acreditarea IATA. Misiunea sa este de a oferi servicii la standarde tot mai ridicate. Mai multe detalii despre avantajele si beneficiile oferite prin Bilete Avion se afla pe blogul acesteia.