Alege-ti rochia de mireasa potrivita cu silueta!

Stiu ca nu va spun o noutate, dar rochia de mireasa trebuie, in mod obligatoriu, aleasa in concordanta cu silueta miresei. Se zice ca fiecare mireasa este frumoasa, dar eu, zau, nu sunt de acord. Poate ca fericirea infrumuseteaza chipul, insa rochia se poarte pe corp si acela, daca nu ai cum sa ti-l infrumusetezei, macar poti sa porti ceva care te avantajeaza, care iti scoate in evidenta atuurile si iti ascunde defectele.

Eu insami am visat, ca toate fetele, probabil, sau ca majoritatea, o rochie de mireasa vaporoasa, din aceea tip printesa. Mi-a trebuit ceva timp sa imi dau seama ca asa arata in ea ca un butoi pe care ai infasurat tul si l-ai legat cu panglica de satin.
  • Daca ai mainile cu ceva mai multa carnita, alege-ti o rochie cu maneci sau pune-ti, deasupra corsetului, un bolero care sa mascheze acest defect. Va fi de mare efect. Na, am facut si rime!

  • Nu incerca rochia de tip sirena decat daca ai o silueta impecabila, faraa pic de burta. Merge pentru cele inalte si subtiri. Nu ai vrea sa arati ca o stiuca care isi tarste anevoie dupa ea coada

  • Daca te stii foarte slaba, exagerat chiar, incearca o rochie plina de volane. Te va face sa arati mai “impanata”

  • Nu incerca sa fii non-conformista daca asta nu e stilul tau natural. S-ar putea sa  nu iti iasa si sa sfarsesti prin a te simti jenata. Si zau ca nu e cazul tocmai in ziua in care toate privirile stau atintite asupra ta. Nu uita ca cel putin jumatate din frumusetea unei mirese este data de naturaletea ei!