Cura de slabire? Ajuta-ti corpul sa slabeasca!

cura de slabireToata lumea tine cura de slabire?

 

Nu prea cunosc femei care sa nu fi tinut macar o data in viata cura de slabire. Majoritatea prietenelor mele sufera pe motiv de silueta, indura o gramada de restrictii, doar-doar vor afisa forme mai apetisate in vara care le forteaza sa isi descopere mai mult ca niciodata corpul.

Nici eu nu fac exceptie si de doua luni de zile, manata de dorinta de  incapea in hainele adunate in saci si puse la pastrare, mi-am propus sa imi scad greutatea cu 40 de kilograme pe parcursul anului acesta. Deci, cura de slabire scrie pe mine.

Chiar si daca cura de slabire este una echilibrata, organismul poate sa sufere

Am inceput deci o dieta relativ echilibrata, bazata pe consumul de carne slaba, legume, fructe si branzaturi degresate care da rezultate pentru moment, dar stiu ca nu va fi asa la infinit. Corpul te asculta daca nu aplici metode prea agresive cu el, dar orice dieta hipocalorica, orice cura de slabire, mai ales una tinuta pe termen lung, ii slabeste fortele si il impiedica sa lupte asa cum ar fi facut-o pe vremuri cu elementele negative. De aceea, daca vrei sa obtii de la el niste rezultate, el trebuie ajutat sa treaca cu bine peste perioada de restrictii.

cura de slabire

Exista pe piata suplimente alimentare care actioneaza la nivelul sistemului digestiv, stimuland arderea grasimilor, reducand apetitul si facilitand absorbtia grasimilor si a hidrocarburilor, asta in timp ce se ingrijesc de nutrientii necesari organismului. Astfel, reusesti sa slabesti in mod nu doar eficien, ci si pe termen lung, evitand atat de periculosul efect yo-yo,  scaderea in greutate realizandu-se fara neplacuta senzatie de epuizare sau vlaguire care te poateimpiedica sa te distrezi sau sa muncesti la capacitatea de altadata, afectandu-ti astfel, atat viata personala cat si cea profesionala.

Pentru a mentine in parametri optimi sanatatea mea si a familiei mele apelez periodic la asemenea suplimente nutritive si apreciez in special pe cele realizate in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze. Am descoperit, de curand, de exemplu, un produs care se numeste Chitosan si este responsabil de mentinerea bunei functionari a sistemului imunitar, cel care ne ajuta in lupta impotriva bolilor de tot felul. In timp ce tii cura de slabire, organismul este, la randul sau, slabit, deci trebuie ajutat. De asemenea, pe acelasi site pe care se comercializeaza si Chitosanul, pentru mama mea, care este o mandra pensionara cu tensiune din pacate prea mare, pe masura inimii ei de luptatoare, am descoperit remedii de care nu auzisem inca pentru reglarea tensiunii. Exista ceva care se numeste terapie prin bioelectricitate si se pare ca ea poate fi utilizata în scopul controlarii hipertensiuniicu ajutorul unui aparat dotat cu dinti de metal si circuite electrice. Mi-ar fi sunt poate ciudat asi as fi fost neincrezatoare daca nu as fi citit ca principiile de functionare ale acestui aparat sunt in concordatna cu aceeasi medicina traditionala chineza de care vorbeam si mai inainte.