Accesoriile auto: placerea cumparaturilor pentru masina ta

E unanim recunoscut ca pentru barbati cumparaturile care au legatura cu masina, de la automobilul in sine si pana la piese si accesorii auto reprezinta o placere care intrece cu mult pe cea provocata de o cina indestulatoare, o sticla de vin bun sau compania unei reprezentante a sexului slab si frumos. Aceasta placere la femei nu poate fi comparata decat cu alegerea a cel putin trei perechi de pantofi odata, de care are, evident, neaparat nevoie, ca altfel nu si le-ar fi dorit cu atata ardoare, nu?

 

Nu este decat unul din multiplele exemple de situatii in care creierul femeilor functioneaza altfel decat al barbatilor. Noroc ca aceste diferente dintre noi, intelese si apreciate corect, nu fac decat cel mult sa ne amuze si provoaca discutii numai la nivelul celor care nu le accepta ca pe un fapt dat si imposibil de modificat.
Ati observat vreodata diferenta dintre autoturismul unui barbat si cel al unei femei? Nu va intreb de stilul de condus pentru ca stiu raspunsul, multa lume condamna femeile la volan si nu intotdeauna o fac pe drept. Soferitele e drept, de cele mai multe ori sunt mai lente in reactii si in manevre, dar mult mai atente decat barbatii. Pentru ele cele cateva secunde mai tarziu cu care ajung la destinatie nu au nici cea mai mica importanta, daca sunt comparabile su ideea de siguranta si tendinta, nativa, cred, catre apararea acesteia. Ca sa ne intoarcem la masini, diferenta intre autoturismul unui domn si cel al unei doamne sta in curatenie si uzura. Cand tatal meu si-a cumparat masina second hand, tin minte ca a cautat pana cand a gasit marca si modelul dorit care fusese, anterior, condus de o femeie si a acceptat sa plateasca un pret putin mai mare, cu convingerea ca merita afacerea. Si chiar a meritat, lucru pe care il constata de multi ani.

Pentru noi, femeile, notiunea de accesorii auto are cu totul alta semnificatie decat s-ar putea crede. Nu ne intereseaza emblemele, protectiile pentru praguri, proiectoarele si altele atat de tehnice. De fapt despre astea nici nu stim mare lucru. Si nici nu cred ca voma afla vreodata.

Accesorii auto – Autolux

De aceea, pentru a nu avea probleme cu piesele auto contrafacute, alegem sa ne facem cumparaturile pentru masina la magazine de incredere, cu personal profesionist, care inteleg ca un sofer nu are nevoie numai de forta si viteza pentru masina sa, ci si de confort si design atragator.

Acolo putem gasi, de exemplu cele mai simpatice huse auto, pe care evident, sa le asorteze cu parasolare cochete, dintr-un material rezistent, in perfecta concordanta ca design si colorit. Asta inseamna adevarata placere a cumparaturilor pentru masina.
Asa incat, domnilor, daca ne dati ceva fonduri pe mana, nu stiu precis daca vom deveni soferite mai bune, dar in mod cert vom fi unele fericite.