5 metode pentru revigorarea relatiei tale

Ai nevoie de metode pentru revigorarea relatiei?

Sa gasesti persoana potrivita nu este chiar usor, spun unii. Sunt putine norocoase care nu au sarutat zeci de broscoi pana cand si-au gasit, in final, Printul. Chiar si asa, partea cu “au trait fericiti pana la adanci batraneti” nu este finalul, cum poate sa para. O relatie trebuie permanent intretinuta, altfel, oricat de puternice ar fi sentimentel, este posibil sa se instaleze rutina. Iata cateva metode pentru a inlatura rutina cotidiana care va poate ameninta si a revigora relatia ta:

  • Evadeaza undeva, intr-un weekend romantic sau, daca va permiteti, intr-o vacanta. Puteti opta pentru munte sau puteti renunta la bocanci si alege, in schimb,  costume de baie. Nu exista decat putine lucruri mai romantice decat sa admiri, mana in mana, rasaritul sau apusul soarelui la mare.

revigorarea relatiei

 

  • Fa-i o surprinza la intoarcerea lui acasa de la servici si asteapta-l imbracata cu una din piesele de lenjerie intima preferate sau, si mai bine, cumparati ceva nou, gen lenjerie sexy. Sunt o groaza de magazine inclusiv on line unde vei gasi produse care sa iti uimeasca iubitul!
  • Lasa-i mesaje de dragoste in cele mai neasptate locuri. Un biletel in pachetelul pentru serviciu, in buzunarul pantalonului sau in interiorul laptopului, astfel incat sa le gaseasca cand este singur si sa zambeasca, gandindu-se la tine.
  • Petreceti seara numai in doi, rememorand inceputul relatiei voaastre. Asortati amintirile cu un pahar de vin rosu si cu muzica voastra preferata. E posibil sa urmeze o noapte fierbinte!
  • Daca bugetul va permite, imbracati-va elegant amandoi si mergeti la un restaurant care va place amandurora, sau un bar. Jucati jocul acela cu necunoscuta agatata intr-un bar si atractia de la prima vedere. Evident, necunoscuta vei fi tu!

In final, am sa recunosc ca acestea nu sunt decat cateva sugestii. Ele pot fi ajustate dupa imaginatia fiecareia dintre voi.