Pizza Roulette pentru echipa Smart Shopping

pizza-rouletteNoi aici la Smart Shopping am fost candva o gasca de prieteni care se intalneau cel putin o data pe luna, iubiti, neveste sau copii, la gramada. Pe de o parte pentru ca reprezentantii aripii tinere a gastii, respectiv nazdravanii celor care au fost (mai) harnici (decat altii) in domeniul perpetuarii speciei 🙂 erau mai usor de supravegheat la comun, pe de alta parte pentru ca ne placea sa petrecem timp impreuna. Asa a luat de fapt nastere si acest blog, de fapt, la o intalnire cand ne-a povestit Dana ca are planuri multe pentru el si vreme putina. Nu puteam lasa un prieten la necaz, nu? In plus, determinarea si entuziasmul ei ne-au contaminat pe toti. Si contaminati am ramas ca uite, de un an aproape muncim si separat, fiecare cu treaba lui, si impreuna, umar la umar, aici.

Ei bine, tot umar la umar am planuit sa ne si distram, cat de curand, cu cel mai tare si savuros joc culinaro-social inventat in ultima vreme: Pizza Roulette.

Ce inseamna, mai exact Pizza Roulette? Este ocazia de a socializa, de a te distra alaturi de gasca si de a savura si un preparat care place oricarui om pe lumea asta: pizza.  dar nu e orice fel de pizza. Faci comanda pe site-ul oliviera.ro, alegand dintre restaurantele favorite si una dintre feliile de pizza care vor ajunge la tine vor avea ceva cu totul special: o felie iute. dar iute de tot! Cine o va nimeri? Pai, aici e distractia.

Toata povestea nu iti aduce numai distractie, ci poate sa vina si cu premii: filmezi sau fotografiei momentul tau Pizza Roulette, urci fotografiile sau filmuletele realizate pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #PizzaPartyOliviera si poti castiga premii interesante si delicioase.  Yummi!!!  Nu mai sta, arunca un ochi la regulamentul campaniei aici. 

Noi avem de gand sa ne jucam Pizza Roulette chiar in acest weekend. Vom imparti feliile mai mult sau mai putin norocoase intre noi, bloggerii autori ai site-ului Smart Shopping: Dana, Geta, Florin si Mirela.

Vrei si tu? Hai!

Iar daca dupa aceasta masa copioasa iti e teama ca nu o sa mai incapi in hainele din dulap, nu-i nimic: avem aici, pe Smart Shopping, o gramada de oferte bune la modele de rochii si bluze XXL.