Modele de pantofi cu toc inalt si franjuri

Cautand zilele astea o pereche de pantofi, am gasit un magazin cu un nume simpatic, se numeste depurtat.ro si am pornit sa il studiez, incitata de sigla sub care isi desfasurau activitatea: cele mai mici preturi la incaltaminte de dama! Intotdeauna reducerile m-au fascinat si le caut chiar si atunci cand am, de exemplu, un buget generos dedicat pentru un anumit produs, dar e vorba aici de un principiu de la care nu am nici o intentie sa abdic: daca poti sa faci economie, de ce sa nu incerci sa o faci?

Pentru ca frigul se indeparteaza cu din ce in ce mai mult curaj, m-am uitat mai intai la ghete, pe care le-am gasit pe toate nuantele pamantului, la preturi foarte bune, dar apoi am auzit prognoza meteo si mi-a reaparut speranta ca as putea sa ocolesc partea de ghete si bocanci si sa trec deja la pantofi. La unii noi, adica. 🙂 M-au atras mai ales cei decupati, cei cu franjuri sau cei multicolori, care, in plus, au marele avantaj ca ii poti asorta la foarte multe haine.

M-au cucerit definitiv perechile de mai jos, de fapt aceleasi modele, dar pe mai multe culori. Am avut candva niste astfel de pantofi si i-am purtat pana am rupt tocul, atat de dragi imi erau.