Cele mai vandute modele de rochii XXL la Maura

rochii xxlColaborarea buna pe care noi, cei din redactia Smart Shopping, o avem cu cateva magazine online ne permite sa obtinem informatii nu numai despre noile produse lansate pe piata, ci si statistici interesante. Primim vesti proaspete despre reducerile cele mai mari cu cateva zile inainte de lansarea lor pe piata, aflam care sunt produsele cele mai cautate intr-o anumita perioada si cand este rentabil sa cumperi un lucru sau altul.

Astazi am ales sa va prezentam o statistica pe care ne-au trimis-o cei de la magazinul online de rochii XXL Maura, unul dintre cele mai proaspete contracte ale noastre. Este vorba despre cele mai dorite si cumparate rochii xxl de la inceputul anului si pana acum.

Asadar iata top 5:

ROCHIE RED IZABELL (vezi detalii

Rochie-xxl Red-Izabell

ROCHII MARIETTA BLUE (vezi detalii

Rochii-xxl-Marietta-Blue

ROCHIE GIOVANNA BLUE (vezi detalii

Rochie-xxl-Giovanna-Blue

ROCHIE GRAZIA BURGUNDY (vezi detalii

Rochie-xxl-Grazia-Burgundy

ROCHIE NEAGRA IZABELL (vezi detalii

Rochie-xxl-neagra-Izabell

Tip: de vineri pana marti la maura.ro gasiti promo cu reducere la orice produs!!!

Ceea ce am apreciat inca de la inceput la Maura.ro este faptul ca magazinul este dedicat exclusiv rochiilor marimi mari, ceea ce inseamna ca vei merge punct ochit punct lovit, nu e nevoie sa bajbai prin site in cautarea unei masuri care sa ti se potriveasca. Pozele sunt originale, neretusate, majoritatea realizate cu acelasi model, unul plus size. Subliniem importanta neretusarii pozelor pentru ca, mai ales in cazul hainelor marimi mari, este foarte important ca un client sa inteleaga exact cum arata un produs pe o persoana reala, cu forme, sa inteleaga daca un anumit model avantajeaza sau nu.

Nu in ultimul rand Maura are preturi foarte bune, care il fac extrem de atractiv pentru doamnele sau domnisoarele aflate in cautare de rochii elegante XXL si alte marimi mari. De fapt, Maura nu are in colectie numai rochii, ci si bluze, salopete sau pulovere.

Despre Maura

Maura.ro este un proiect dedicat marimilor mari.

O rochie gandita si croita pentru marimile S si M nu va arata niciodata la fel pe marimi XXL sau XXXL. Dar cand un designer croieste din start o marime mare, croiul va fi gandit altfel iar rezultatul final va fi deosebit.

Pe Maura.ro vei gasi pozele simple ale produselor, pe un model plus size cu dimensiuni 108-88-125 si 70 kg. Nu folosim corectii in Photoshop, nu folosim croieli speciale pentru Angelica ( modelul nostru ). Vedeti rochia, materialul si nuanta exact asa cum le veti primi.

Incerci sa ti comanzi o rochie pentru marimea ta orientandu-te dupa pozele unor modele filiforme ce poarta XS in fotografii. Esti pacalita de corectiile si imbunatatirile luminilor si nuantelor facute cu programe gen Photoshop iar rezultatul final al rochiei in fata oglinzii te va dezamagi. Maura.ro este locul formelor imperfecte, al femeilor hotarate sa fie elegante si care iubesc realitatea.

In plus fiecare rochie in parte are particularitatile ei. Material diferit cu diverse elasticitati, croi diferit, se aseaza diferit. De aceea pe Maura.ro ai la vedere tabel personalizat la fiecare model in parte cu dimensiunile in centimetrii atat pentru materialul relaxat cat si intins ca sa ti faci o idee cat de mult cedeaza si cum s ar putea aseza. Este simplu!